tredje jobbveckan

japp. fyra veckor kvar. eller fyra veckor och en dag för att vara exakt :p
Det går bra. det var sjukt segt att jobba yran dock, men jag kunde iaf gå ut söndagen och inte behöva tänka på att jag skulle upp tidigt och jobba =)

Denna vecka är slapp som fan. Jobbade idag, 3½ timmar, HAHA!
ledig i morgon. sen jobbar jag onsdag torsdag fredag (korta dagar) och sen har jag mig första lediga helg =)

Nej nu ska jag på onoff. ska kanske slå till och köpa en digitalkamera.

Livet är en dans på kullersten

Rättelse: Wendlas uppträder 12:20 och 15:00 på onsdag.


I alla fall.
dagens jobbpass var.... intressant? Haha. Jo så kan man säga. Det var intressant idag.
Idag orkade jag tyvärr inte ha ångest dock. Kändes faktiskt bara helt underbart.

Just nu har jag gett håret en omgång, det har plattats och ligger rätt så bra till just nu :p
Däremot ska jag ju träna sen vilket betyder att frisyren inte kommer hålla så länge.
Skulle ha köpt yranbiljett idag, men jag tror fan inte att jag hinner det faktiskt. Inte mobilen heller.
Jag har ju en hel torsdag som ska fyllas ut också. Då kommer föressten mariia!!! =) yey!

Undrar om jag ska passa på att städa lite... haha. orka.

Stråket ikväll! Jag ska ha roligt jag =) Hoppas vi ses där!

men först måste jag hitta något att äta till middag


andra jobbveckan

Då har en till vecka gått då.
Det har gått bra. Jag har åkt till jobbet med ett leende på läpparna den mesta tiden.
Idag gick det inte alls bra dock, kände mig bara allmänt kass. Mitt första riktiga misstag på jobbet, alltid lika jobbigt. För jag hatar verkligen att göra fel på jobbet! När jag faktiskt får betalt för att göra mitt jobb också slutar det med att jag bara drar ner på tempot i stället. Men alla måste väl vara lite nya och gröna en stund. Det börjar falla på plats mer och mer och jag kan gå runt och göra lite småsaker och lär mig mer och mer.
Till veckan blir det fest! I morgon jobbar jag till två, sen blir det stan och sen stråket =)
Onsdag blir underbar, leeedig! :D Och F E S T på kvällen. Då jävlar svante. Ska jag festa för hela yranveckan.
Dessutom ska ni befinna er på lyckliga gatan på onsdag klockan 12:00 och 14:00, då ska Wendlas ha lite dans.
Eller iof, det ska dom ha hela veckan =) Men på onsdag ska jag vara med och det ska bli sjukt spännande att se hur mycket man kommer ihåg från terminerna på wendlas :p

Nu är jag så jävla trött att jag måste sova. Ska upp 06:00 i morgon och det känns skit, men jaja. Sen blir det ju full rulle och sjukt härliga ledighetsdagar =)

lets compare scars

Ledig dag... vad hittar man på?
Det är tur att man har en robin som blir sällskapssjuk och fixar ihop en gemytlig återförening av klassen och folket =) Yey!
Men innan det blir tacobufé ska jag städa lägenheten och känna mig lite duktig. Lunch är gott också :p

Idag jobbade man, när det var en timme kvar kom tårarna, mest för att jag var arg och trött. Haha, suck. Annars var det en trevlig dag på jobbet =)

Nej nu blir jag trött på att sitta framför datorn, måste äta något.


back to basic

Jag har haft en härlig ledig dag =)
Upp vid tio, traska runt lite i lägenheten och stöka på. Sen in i bilen och ner på stan, hade lite bekymmer med parkeringsautomaten men det löste sig. Tränade på jocks i kanske 45 minuter. I denna tid ingår stretching och massagestol, så 20 minuters träning då kan man säga :p och det räckte vill jag lova! Oj oj oj.
Jag har sån sjukt dålig kondition så 20 minuter på cykeln räckte gott och väl. Körde inte ens mitt vanliga program utan ett betydligt lättare. Hehe. hur ska detta gå?

Hur som haver... jag bestämde mig för att gå på stan, dålig ide indeed! Eftersom att jämtland är så väldigt charmigt så började det såklart regna när jag för en gåns skull hade bestämt mig för att uträtta ärenden.
Sanna fick komma och hämta upp mig, vi hängde i min lägenhet en stund och åkte sen och hämtade camilla på jobbet. Kinakina, fan vad gott det var! :D Jag slog på stort och köpte cola. Yey.

Sen åkte vi vidare till torvalla. Hyrde Allt om min buske (ett tips: Se den, men INTE med era föräldrar eller något sånt) Den var i alla fall grym! Sen åkte jag och sandra till raggarn och handlade lite godis. Det var en mycket trevlig biltur!! Det finns snygga människor i stan. Yammeh!  Dessutom är det alltid trevligt att ha en liten pratstund med sandra <3

Senare inpå kvällen blev det the shining, vilken film alltså =) Riktig klassiker.
Nu sitter jag hemma i min mysiga lägenhet (som luktar lax efter gårdagens middag) och ska snart sova.
Jobb i morgon. Känns bra =) I morgon kommer väl den vanliga ångesten, men så är det alltid.

natti




vecka 1

Ska kanske dra en liten sammanfattning av veckan.
På något konstigt sätt känns det som att jag har levt i denna vecka mycket längre än 7 dagar. Samtidigt som att det mesta är nytt på jobbet så känns det ibland som att jag har jobbat där i tusen år. För det går låångsamt och man är med om mycket varje dag!
Idag var en sjukt bra dag! Klev upp, drog i mig lite frukost och satte mig i bilen. Han inte tänka på att jag skulle på jobbet, utan bara åkte. När jag kom dit var jag på strålande humör och dagen gick fort fort fort.
Åkte och hälsade på en liten lull på kvällningen, Jackass och kladdkaka slår aldrig fel!
I morgon (eller rättare sagt om ca 25 minuter) fyller Camilla 19 år. Jag älskar henne trots att hon håller på att bli gammal som gatan. 
heh.

Jag känner mig i alla fall gammal. Jag pratar med mig själv i huvudet precis så som jag pratar med pensinärerna på jobbet. hjälp?
Fick en underbar kalender av Åsa ( <3 ) där jag kan skriva ner alla jobbtider. Yey!
Fick dessutom ett jättefint halsband och armband av henne som födelsedagspresent, hur fint som helst! Massa olika färger, kommer passa bra i sommar :D Tack åsa!

Ny vecka, nya möjligheter. Eller hur var det nu igen?
Jobb måndag, onsdag, lördag söndag. Ganska skön vecka. Men långa dagar.
Skit samma!
Nu måste jag lägga mig så att jag orkar morgondagen. Men sen får jag åka hem och sova, vilket känns helt underbart! Ska gå på stan på onsdag och träna och bara ha det skönt =)

Linn - Nästa gång det är fest är jag där och krälar med er på golvet! :D

jenny

hon är tamefasen en fin kvinna! :D
hehe. hon fick bli min rubrik. kändes rätt liksom


En ny dag var det idag. Kändes bättre när jag kom iväg på jobbet och fick vara där ett par timmar. Efter ungefär tre timmar går det fort och helt plötsligt ska man åka hem igen.
Idag höll jag på att somna i bilen på väg hem. Inte alls bra! Tror jag måste börja med det där kaffet så jag håller mig vaken. I alla fall så var det en stressig dag, han inte sitta ner någonting, det var spring fram och tillbaka.
Första dagen som riktig vikarie var det, tror ändå att det gick bra för att vara första dagen! Gjorde inga allvarliga fel, lite måste man ju få strula till liksom :p

I morgon börjar jag åtta, tycker nog bättre om att jobba morgon. Det har jag alltid gjort, då kommer man upp i bra tid och när man kommer hem kan man göra någonting mer av sig dag =)
I morgon ska jag nog på jocks. Eller träffa någon kär vän, alla jobbar ju så man måste verkligen passa på att träffas när det går.

Veckan blir rätt skön, jobbar måndag onsdag. sen hela helgen. Men då tjänar man ju bra med pengar så jag ska inte klaga.
PÅ YRANONSDAGEN SKA JAG VARA SÅ PACKAD ATT JAG INTE KAN STÅ!!!!

Så det så! man måste passa på när man är ledig :p


Nu ska jag hoppa i säng, i morgon blir det tidig dag.

skänker en glad tanke åt polarna som partajar ikväll =)


tomt

varför kan det bara försvinna? Allt man har byggt upp för att klara vardagen, hur kan någon tillåta att det bara försvinner?! Varför orka försöka när man bara ramlar ner på botten om och om och om igen?

Jag är inte ens besviken på mig själv nu. Eller lite... jag är less på att jag hela tiden ska ta allting så jävla oseriöst!!!
Jag känner mig orespekterad, ingen hör! Det är var jag tror iaf.... så är det självklart inte. Jag har så många människor omkring mig som respekterar mig och lyssnar. Varför känner jag såhär?

just nu vill jag bara lägga mig i min säng och sova tills det är höst. när jag inte vet vad som händer längre. Jag tycker inte om den här sommaren. Även fast jag har varit med om så mycket roligt hittils. Jag trivs på jobbet, det är helt okej. Varför har jag då sån jävla ångest när jag tänker på att jag snart ska dit igen?


jag orkar inte. jag kan inte bära allt själv.
men hellre det än att be om hjälp.

man blir ju lycklig

Dagens händelse:
Pappa ringde och säger att polisen har ringt till honom. Pappas saab stod på någon annans parkeringsplats och pappa skulle flytta den omgående. Haha. Detta betyder såklart att det är jag som har ställt mig på någon annans parkeringsplats så jag går ut och kör bort den. Det roligaste var att set satt fast en lapp under vindrutetorkaren där kvinnan hade skrivit "tacksam om du tar rätt parkering nästa gång". Det tyckte jag var roligt =)
Speciellt eftersom att jag visst hade ställt mig på rätt plats, jag hade blivit tilldelad plats 809 och jag hade ställt mig där. Inget konstigt med det. Men tydligen var det någon som också ägde plats 809.
Förmodligen finns det två plats 809 helt enkelt, så jag ska gå ut på parkeringsplatsjakt. Haha.


Idag skulle jag träna, städa och handla.
Jag klev upp halv tolv, satte mig vid datorn och har suttit här till ungefär nu. Ingen träning blir det, men däremot ska jag visst plocka undan lite i lägenheten och handla. Sen ska jag på filmkväll. yey!
Tydligen ska det beställas pizza, EKKEL! Kan man inte få beställa hem en sallad i stället?

Nej, nu ska jag göra någonting åt den här dagen. Men det är sjukt härligt att bara slappa på sina lediga dagar =)


ny dag

och det känns bra! Jobba till nio, sen ska jag hem och sova =)
INTE gå och titta på någon parkering efter att porten stängs. nej nej.
I morgon blir det jocks, stan. lite smått och gott. Filmkväll, tydligen ska det tittas på star wars. jag blir ju lycklig, har aldrig sett en hel starwarsfilm :p
Fredag blir det städa och tvättstuga på morgonen. Sen harry potter som sagt =)

"- Det är någon som har tappat en spiral här"
"- Det där lät verkligen jättekonstigt"

Så roligt kan det vara på mitt jobb =) Nu kommer alla sitta och fundera hur jag kan tycka det där var roligt.
Men jag tror att det är roligare om man faktiskt var där.

Idag kom studentkatalogen. Då började jag förstå att jag faktiskt hade tagit studenten och att jag hade de underbaraste veckorna i hela mitt liv på den tiden.
I måndags på jobbet frågade hon jag gick brevid vad jag skulle göra efter sommaren. Då sa jag att jag skulle åka till Australien. Samma sak när en annan frågade igår. "Jag ska åka till Australien och jobba" sa jag då.
Så tydligen ska jag ju åka :p haha

vilken action!!

Jag blir ju nästan lycklig! :D
Jao, det har varit en bra dag! Trevlig dag på jobbet, tycker om personalen. Men de jag jobbar med går på semester snart så det känns trist. Dom är verkligen kanon.
Jag tog min lille bil och åkte hem efter åtta, var trött och hade ont i nacken så bilen fick köra sig själv ganska mycket. Sedan är jag glad när jag kommer hem till lägenheten. Jag planerade att äta något gott och gick och köpte kladdkaka och fruktcoctail - YAMMEH!!
Passar på att boka in tvättstugan också, fredag 07 - 17. Måste skriva ner så jag kommer ihåg :p
Sedan bestämmer jag mig för att gå ut fram och tillbaka för att titta på min nya parkeringsplats. Mycket fin =)
Men! (och det var nu som actionen började) självklart är dörren låst när jag ska in igen. Så där står jag... med pyamaströjan, tofflor, utan mobil, utan nyckel och utan pengar. Jag hade ingenting helt enkelt. Nada.
Så jag löste det väldigt smidigt. Haha! Första bästa människa som jag såg ropade jag till och förklarade läget. Han var mycket snäll och sa åt mig att komma in så skulle vi lösa det. Jag fick låna telefonen och sedan började det ringas. Vicecärden var i stugan, jag fick numret till en karl i grannhuset som hade nyckel. Han ville inte svara.
Sedan gick jag ut och ställde mig utanför porten för att försöka se telefonnumrena som står på anslagstavlan inne i entren. Gick inte. Jag ringde Jenny, som fick ge mig Charlottes nummer. Jag ringde Charlotte som fick ge mig Fredriks nummer. Jag ringde Fredrik som var på jobbet. Jag gick och mötte honom på stan. Fick nyckeln, gick hem igen, däckade på soffan. Vilket litet äventyr!

Nu ska jag fortsätta äta på min kladdkaka och sedan blir det sängen. Ska ta sovis i morgon, sen bär det av till jobbet igen. Trevligt trevligt. Och sen är jag ledig två dagar också, så det känns skönt.

Jag längtar till fredag. Bio ska bli trevligt :)

30 dagar

Japp. Så många dagar har jag kvar på jobbet.
Har jobbat... en :p Men det är en början i alla fall!

Avdelningen är helmysig, personalen också! Den enda problemet är väl att jag hade lovat mig själv att inte jobba på äldrehem något mer efter förra sommaren. Vet inte varför. Men jag får ångest av det.
Så just nu slits jag mellan att längta till jobbet och till att ligga sömnlös och gruva mig.

Vill testa på något annat också! klart jag inte ska klaga, vafan jenny har jobbar på wärdshuset i ungefär en halv miljon år. Men jag kan ju bara utgå från mig själv.

Jobbar till åtta idag, sen ska jag hem och sova. Grejen är att när jag väl är hemma från jobbet har jag ingenting att göra och känner mig sjukt rastlös. Så då kan jag lika gärna vara på jobbet liksom.

Läntar till fredag! Då blir det Harry Potter- premiär :)
På torsdag ska jag nog gå på stan, måste fixa mobilen.
I helgen jobbar jag, så då blir det jobba, hem och sova och sen upp på jobbet igen.
Så är det, nu ska man vara vuxen.

Nu ska jag laga lunch och sen blir det roadtrip till Lit igen. hehe

you can stand under my umbrella

Det regnar ute. Riktigt mysigt! Tänk alla blommor och träd som får näring :)
Jag har blivit smittad av Charlotte. Hon blir lycklig av småsaker nu för tiden och jag har också börjat med det.
Men det kan mycket väl vara som hon säger också, att jag inte alls har blivit smittad av henne utan att jag helt enkelt blir glad för små saker nu för tiden. Ångestmolnet har försvunnit. (Skolångestmolnet alltså)
Inga deadlines, inga redovisningar, inga lektionstider att passa, inga idrottskläder att bära runt på.
Eller kanske... men då har jag ju valt själv att gå till Jocks. och nu kan jag dessutom åka med idrottskläderna i stället för att gå. Just det! Lisa är bilägare :)

Nu slutade det regna, men jag är glad ändå. För blommorna och träden som ville ha näring fick nog en lagom dos nu. Nu kan de blomma ut ännu mer och ge oss något vackert att vila ögonen på.

Om någon timme ska vi åka på vår mini-roadtrip till sköna gröna Dalarna. Det ska inte vara så jättebra väder, men för mig gör det ingenting. Jag får umgås med vänner, åka runt och se på saker och bara vara.
Jag känner friheten!! Jag kan göra precis vad jag vill!
Vill att äventyret ska börja nu!
Jag har inga stora mål för mitt liv för tillfället. Förut hade jag som mål att utbilda mig till psykolog och jobba och skaffa man och två små knoddar. och gärna en hund.
Men jag har strukit de målen just nu. I alla fall blundat för dem ett tag.
Mitt enda mål just nu är att dyka i barriärrevet. Mitt absoult enda mål med livet just nu.
Vill sätta upp som mål att hoppa bungyjump också, men jag tror jag nöjer mig med dykningen för tillfället. hehe.
Men skulle jag våga kasta mig handlös nerför ett stup/vattenfall/klippa med huvudet före skulle jag fanimej kunna klara precis allt!! Då skulle jag kunna gå tillbaka till det i hela mitt liv, jag skulle känna att jag vågar göra precis allt för jag vågade trotsa min höjdskräck och mitt kontrollbehov genom att hoppa nervför en klippa.
Men som sagt, jag börjar med att dyka.

På måndag börjar jag jobba. Vårdbiträde är nog någonting för mig ändå, jag brukar vara ganska bra på det.
Huvudsaken är ju att jag får hjälpa andra. Det mår jag bra av.
Sedan att jag ska pendla fram och tillbaka med bil är en nackdel. Enda nackdelen faktiskt. Det får mig att känna mig fattig och som en miljöbov. Men men :p
I alla fall så är resten kanon. Fin avdelning, härlig personal, snäll chef, också sandra såklart  :D
Efter sommaren då.... kanske en utlandsresa? Får se hur det blir.
Jag planerar att boka en billig resa med mina underbara (!!!) vänner, packa, sätta mig på flyget, packa upp på hotellet, byta om, gå ner till havet, lägga mig på en brist och inte kliva upp på en vecka.
Ungefär.

Sedan blir mer mer jobb, hur fan nu det ska lösa sig. Men det lööser sig =)
Får kika runt redan nu. Linn tycker att jag ska börja på Boxer. Jag är rädd för allt som har med teknik att göra.
Men annars är det rätt lugnt... om inte annat så är jag van att prata i telefon, hjälpa människor och dessutom är jag väldigt van att bli utskälld på telefon. Har varit med om ett antal live-utskällningar också, så jag har lärt mig att inte ta åt mig så hårt. Ingår ju i jobbet så =)

Nu har jag och Charlotte mer eller mindre bestämt oss att vi ska åka. Det skrämmer skiten ur mig.
Men jag kan ju inte misslyckas med mitt första mål i livet! Ska jag dyka i barriärrevet måste jag ju först och främst ta mig ner dit. Uttrycket "på obestämt framtid" gillar jag ändå! Jag har ingen aning om när jag kommer hem. Jag åker ner, jobbar lite, reser lite, kikar runt, dyker lite, surfar lite och när jag är klar åker jag hem/vidare på andra äventyr.

Absolut! Det här måste jag lyckas genomföra! Och med min underbara vän och granne kommer det att gå =)
Älskar dig Charlotte, året här på Blomängen hade inte varit lika rolig utan dig.
Och resten av mina kära grannar! Fredrik och Johan är lätt de fränaste grannar man kan ha! =)

Nu ska jag packa ihop lite kläder. Sedan bär det av mot min ursprungsstad.
(för er som inte vet så föddes jag i Mora samt tillbringade mina första två år där)




RSS 2.0