östersund har tystnat

image5

Alla håller andan. Allt står stilla.
Jag tänker på er, familjerna, vännerna.
Jonas- Spit alltid i våra hjärtan. Vi tänker på dig. Vila.

Tack!

För att ni finns alla ni underbar människor! Alla mina vänner som förgyller vardagen, mina kära grannar som alltid finns i närheten, familjen och släkten för att ni alltid vill höra hur jag mår och vad jag gör. Min lägenhet som alltid känns välkommen och trivsam (bara den kan lära sig att rengöra sig själv... går det?) och det lilla djuret hemma i byn som jag saknar nästan varje dag. tänk att en gammal liten bit päls kan göra en så lycklig!


Ett speciellt tack idag går till marcus som gjorde att jag skuttade hela vägen hem från träningen idag! när man får höra att man blir bättre känns det så mycket roligare att fortsätta. ingen vill ju stå och trampa på samma ställe.
och till Camilla som gör dagarna på det nya jobbet så sjukt roligare. Allt fuffens som den människan har för sig gör ju bara att man dör av lycka inombords :)

Kan också passa på att tacka mitt sommarjobb, de som hade tålamod med mig och tog hand om mig på mina arbetsdagar.... och när jag ändå är igång kan jag skänka ett tack till folket på aditro som hjälper oss nya.

Nej nu har jag varit tacksam nog. Nu ska det duschas och sen dippas chips till desperate och so you think you can dance. Serru!


andra dagen

flöt på bra! gick till konferensrummet klockan åtta och gick igenom allt någon gång till, vi fick dessutom våra kort som vi ska bära med oss så att vi inte blir utkastade av securitas :P
Sen fick vi ta en fika innan vi gick upp till alla andra och tog oss en dator. Sen skulle lösenorden skrivas in och massa sånt skulle ordnas. Sen fick vi börja ta samtal - fick sitta på något som heter glada listan där man ringer ut till nya kunder och kollar så att boxern fungerar som den ska.
Hann ta ett samtal innan det blev lunch. Vi traskade ner och hittade glasögon åt camilla =)
Sen var det fyra timmars ringande som gällde, gick bra. Tror jag lyckades med en tabbe, men det var ingen fara.
Kunderna är rätt snälla, kanske för att vi satt på glada listan :P haha. Men vissa var lite cranky :p
Jag låter tydligen som en ren norrlänning när jag tar samtal. Men camilla låter som en ren stockholmare så vi är ungefär lika ofräna båda två =) Men jag tror att både jag och camilla gjorde bra ifrån oss idag =)

resten av veckan fortsätter det väl som idag, fast vi får nog sitta på ett annat system i morgon också, när vi har fått alla inlogg och så =)

Första dagen på nya jobbet

Vad ska jag säga? På mitt nya jobb har alla stenkoll :D
Vi trodde att vi skulle gå utbildning för kundtjänst, men det blev något annat. Så i veckan och kanske nästa ska vi sitta och ringa ut till folk och fråga om de vill förlänga sitt abbonemang eller om allting fungerar bra med deras box.
Trevligt. Men det blir en bra mjukstart innan det riktiga tjorvet med konstiga datasystem och sånt.
Eftersom att det var ganska mycket tjorv så gick mesta av dagen åt till att fika =) haha.

Så nu ska jag plugga lite digitalbox, en jävla massa priser och skit att hålla reda på :p

RSS 2.0