allt för camilla

Nu har Camilla jävligt trist på jobbet så att hon vill att jag ska skriva någonting här.
Eh... here we go.


Idag är jag ledig, vilket innebär att jag SKULLE KUNNA sova ut så sjukt mycket.
Vad händer? Jag kliver upp kvart i åtta och är sjukt pigg och redo för dagens utmaningar.

Min fråga är: Kan någon bara snabbt och smärtfritt avrätta The Voice?
Inte människorna, så barbarisk är jag inte. Men själva programmet.
Jag anser att det borde räcka med att vi lyssnar på skiten på radion.

I helgen ska vi åka till Bydalen, pappa tyckte att jag var lat och sponsrade mig med 200 spänn så att jag kan hyra skidor. NU KOM JAG PÅ ATT KARLN  ÄR SKYLDIG MIG 400 SPÄNN!
lycka på jorden.

Jag kan berätta om Camillas gårdag.
Igår klev Camilla upp sisådär i lagom tid för att dra på sig lite kläder och hinna laga sin näringsrika morgongröt.
På vägen till bussen svor hon hon över det dåliga vädret, eller om det var bra väder gick hon och längtade tills att hon skulle få kasta sig ut i skidspåren.
På bussen satte hon sig mest trolig ganska långt bak, skulle kanske gissa på tredje sätet bakifrån mitten av bussen. Ipoden var på hela bussresan.
På jobbet kom hon ungefär 07:52 kanske, i lagom tid så att hon hinner öppna alla system, hämta en timrapport och snacka lite skit med Charlotte =)
På arbetsdagen sitter Camilla och försöker sysselsätta sig mellan samtalen. Kunderna är antingen trevliga eller ställer skitkorkade frågor. På lunchen har hon mest troligt med sig mat från gårdagens middag.
Vid arbetsdagens slut skuttar camilla iväg och lämnar in sin timrapport och är relativt nöjd med sina antal samtal för dagen. Sedan tar hon sin buss hem, äter maten som står framme åt henne och sen drar hon på sig skidorna och åker. Eftersom att det bara blev motionsåk i måndags tar hon i lite mer idag. Kanske att hon sätter sig på trampmaskinen när hon kommer hem. Sedan går hon och lägger sig vid 21:30, slår på tvn och slötittar lite innan hon somnar. Sen drömde hon säker något riktigt jävla mysko.




lunchrast

någon som kommer ihåg det barnprogrammet?
När en kille fyllde en balja med fil och ritade massa figurer i den.  Man kände sig sjukt hungrig när man såg det där!

Sitter på lunch just nu då. Morgonen bestod av sjukt mycket ringande. Folk var som galna!
Men jag fick självklart knepiga bokningar och datorn hakade sig så mina första timmar bestod av att ringa IT-avdelningen, starta om datorn samt ringa alla möjliga samtal för att försöka lösa kundernas problem.

Har eftermiddagen kvar, sen ska det hem och diskas. Och kikas på Vänner- dagens höjdpunkt!
Ingen träning på onsdagar längre, så nu är det slappa onsdagseftermiddagar som gäller.

Företagets it-ansvariga har suttit upp ett papper med en klocka som motiv på väggen. Orsaken var att charlotte och camilla blev tämligen förvirrade när klockan togs bort på ena kortsidan (som vi oftast har huvudena vända mot)
Så nu har vi ett A4-blad med en klocka som ständigt visar 10:10. Min åsikt: Är inte detta mer förvirrande än att vara utan klocka?

Till helgen skall det åkas bil till Åre, sovas i jennys lutande stuga samt festas i Åre by!
Nu räknar jag med fri entré och öppen bar på krogarna för alla Skistar-säljare!
Jajjamensan. Besviken blir jag annars.

Sådär ja! 10 minuter kvar, nu ska jag kila på toaletten sen undersöka nya kaffeautomaten (som innehåller choklad=min räddning).
Sen skall det tametusan pratas i telefonen. yepp. bara att bita i det sura äpplet och leva vidare.
Snart ska jag resa iväg :) medan jag väntar på den dagen kan jag lika gärna sitta här lite då och då.

Är nasses taxi vaken?

Nedan följer några av mina favoritbarnböcker:

Nasses Taxi: Handlar om en liten figur som hittar en skottkärra och startar taxi. Han skjutsar bland annat två små kaniner, en ullig tant, en gubbe samt en låda äpplen. Och han kan inte förstå hur gubben kan vara så lätt när kaninerna är så tunga. (Beror på att han kör gubben i nedförsbacke och kaninerna i uppförsbacke)

Vem kan trösta Knyttet? : Här skriver Tove Jansson om ett så kallat knytte som är alldeles ensamt. Allting är skrivet i rim och jag kan fortfarande höra farmor läsa den för mig. Knyttet reser till slut ut i stora världen och undrar om någon kommer sakna honom där hemma. Eftersom att knyttet är så liten ser ingen honom. Till slut hittar han en flaskpost från en knytta som behöver hjälp och är rädd. Då bestämmer han sig för att rädda henne och måste då själv bli modig. Sen bor dom i en snäcka tillsammans där de kan höra havets ljud.

Spöket Oscar:  Talar nog för sig själv att huvudpersonen i denna bok är ett spöke som heter Oscar. Han bor ensam i ett stort slott och känner sig ensam (jag tyckte tydligen om sorgliga figurer)
En dag åker han iväg med spöktåget på semester. Han ligger och månbadar varje natt och blir alldeles underbart blek och vit. När han kommer hem till sitt slott har en gammal dam flyttat in. Så han försöker skrämma iväg henne, men hon är inte rädd för Oscar. Hon tror nämligen inte på spöken. Så hon bjuder helt sonika in Oscar på middag och blir sen irriterad på att Oscar sullar så mycket när han äter. Oscar försöker då förklara att eftersom att han bara är en själ ramlar maten igenom honom. Damen säger då att det inte kan stämma, för spöken finns inte. Hon går efter en stor gammal bok och läser för Oscar. Där står det mycket väl att  "Spöken finns inte". Nu blir Oscar jätteledsen eftersom att han trodde att han fanns på riktigt. När tanten försöker trösta honom säger hon att Oscar borde hitta på något som han är bättre på än att spöka. Oscar tycker att det är en bra idé och testar alla möjliga saker. Han testar stå på huvudet, vilket han inte var så bra på. Till slut märker han att han är onormalt vig, och börjar därför dansa balett. Han dansar och dansar tills att hans fötter är alldeles försvunna av all dans. Tanten ger då honom ett par rosa nya gummistövlar. Och hon och Oscar förblir bästa vänner.

Jag vill vara liten igen! :)


RSS 2.0