låtsashöstlov

När man tillhör de lyckliga själar som fortfarande går i skola så har man ju inte höstlov längre.
Men det hindrar inte mig från att TA höstlov ändå :p
Det är därför jag är uppe i ottan. Ska ta tåg till sundsvall om en liten stund sen ska jag och bror vidare till skellefteå för att ... ha lov helt enkelt.
Jag kommer ha så mycket överskottsenergi när jag kommer hem så det är inte klokt.

Gårdagen var härlig :D Fasen vilken härlig helg jag har haft! Igår var det singstar som gällde vilket var sjukt roligt =)
Sen gick vi på subway (väldigt ovanligt) för att sen åka hem. Jag har knappt sovit något denna natt så det ska bli så sjukt härligt att sätta sig och åka tåg.
Jag vet inte om jag var ironisk där eller inte....


Hejs =)

"... folk tror att det här är vatten"


Sista dagen på jobbet är avklarad. Igår cyklade jag iväg mot stan som vanligt, men efter dagens slut blev det lite halvsorgligt då jag tänkte att jag aldrig ska tillbaka, eller att det i alla fall kommer ta ett tag innan jag träffar allt härligt folk på Aditro igen. En kund gjorde min dag när hon sa att hon själv hade varit chef på ett kundtjänstföretag och hon tyckte att jag skulle få löneförhöjning. Sen att en annan kund hotade att anmäla boxer till Plus var en annan sak. I alla fall så tog dagen slut och jag lämnade lokalen för att springa iväg och träffa linn <3
Vi handlade mat (kan inte tacka charlotte nog för att hon introducerade pasta mexicana för mig) och umgicks någon timme. Sen kom min kära granne Johan och kikade på Idol.

Sen skulle jag hoppa iväg till Maria på lite fest, trevligt folk och aquatini sitter aldrig fel!
Hängde där en liten stund innan jag traskade till Charlotte där det skulle tittas på introt till Music and Lyrics, om och om igen! Åsa kom och hämtade oss sen dansades det lite hemma i hennes lägenhet innan det bar iväg till Olearys :) En helkanon kväll! Träffade en sjukt snygg sandra som jag har saknat! Vi dansade och hade roligt, en kväll på krogen med härligt folk är bara helt underbart. Synd att alla inte var där, men det får bli en annan gång =)

Idag städas det för fullt! Biljetter har beställts så jag tar mig till sundsvall i morgon. Kvällen består av FEST!
Man ska passa på =)

(rubriken beskriver gårdagens citat då jag förklarar hur jag klarar av dagen på jobbet utan att dricka kaffe)

fråga som bör ställas

Varför har jag fått ett sms från onoff att min mobil är klar att hämta ut - i Upplands väsby
Excuse me, men det är faktiskt för dumt... silly!

Ledig två dagar nu, i morgon blir det stan, luncha och träning. Torsdag blir det sovmorgon, städning och Sällskapsresan-maraton.


Nu är jag trött. Ensamseglaren är mitt extraljus i tillvaron. Vilken man.
Kan med tanke på ovanstående ställa en till fråga: Vem fan har hällt ravioli i datorn?


lets pray for the weekend!

HELG!
Ni anar inte hur lycklig jag är över detta. I måndags trodde jag inte att veckan skulle ta slut, någonsin.
Men titta! Här sitter man :D

Dagen har varit mer än godkänd =) Vaknade halv nio, läste lite ur Harry Potter som håller på att ta slut.
Klev upp, åt frukost och traskade sen ner på stan.
Gick runt en sväng och kikade lite, innan jag skulle hoppa på bussen som Linn åkte med. Vår plan var att åka ut på frösön och hälsa på Mans Ruin. Efter ett litet missförstånd med bussförbindelserna (när började det finnas tre busslinjer som gick till Valla?!) kom vi fram och pratade lite med brudarna på tatueringsstället.
Det var roligt. Men jag tror att vi kom överens om ett bra mönster. Får se på onsdag när hon skulle ha ritat upp några olika motiv =)

Halv två satte jag och camilla oss vid varsitt skrivbord och loggade in. Dax för jobb! Många kunder och flertalet var arga över påminnelsefakturor, obefintliga frimånader och dubbelfakturor. Gah! Varför kan dom inte lösa det där själv? :p Så ska jag börja tänka framöver...
Om jag skulle sitta på teknik skulle jag inte bry mig. På varje kunds fråga skulle jag citera min favoritfilm! :D

Kund - Min boxer fungerar inte!
Jag - Ja jag tycker ofta att det är så! Du får klippa av kablarna och koppla om dom själv, det gör jag alltid.

Nio var kön borta. Tio packade vi ihop (efter att camilla själv hade försökt ringa till kundtjänst för att se vart hon hamnade). Sen tyckte vi att after work skulle vara passande! Sagt och gjort, det blev en cider på News. Underbart ställe. Sen tyckte jag att vi defenitivt måste ha den obligatoriska fyllo-nachotallriken.
Det är inte lika gott med nachotallrik om man faktiskt är nykter :p
Men man kan säga att vi snabbspolade genom en utekväll! Vi hann med allt! En förfest (På news) men dricka och lite häng, en kall promenad, jag hann säga "jag älskar dig" och camilla hann säga "jag måste kissa". Också hann vi med fyllematen. Ingen krog dock.. men man kan inte hinna med allt!
Men nu sitter jag hemma och äter fil, för det ska vara bra tydligen. jag har dessutom blivit yrkesskadad, jag alt-shiftar i stället för att bläddra mellan sidor och jag förväntar mig se en ikon längst upp där det står hur många som är i kö. Inget händer= HELG! :D :D :D

Nu ska jag lägga mig i fosterställning och be att magknipen ska gå över så att jag kan få sova =)

i-bu-me-tiiiin

Du e så fiiin :D

SUCK!!!


Det var väldigt länge sen jag orkade blogga ser jag :P
Uppdatering:
Sitter på kundtjänst om dagarna och försöker lära mig allt som går när det gäller boxer, tvillingkort, kortavgift, påminnelsefakturor och balboa. Ibland går det bra, ibland mindre bra.
Vad säger man? :P Det är i alla fall väldigt roligt när man får nöjda kunder och när man känner att man kan svara på frågorna. Jag får hoppas på att det blir mindre och mindre hämta-hjälp-för-varje-fråga framöver.
Idag skälldes jag ut 28 minuter övertid, det var inte alls en rolig avslutning på dagen.
Resultat: Kom försent till träningen, han aldrig äta något så blodsockret var aningens lågt.
Men det är saker man får ta, sista samtalet ska avslutas innan man går hem =)

Pratade med min käre tangofar, som ska boka biljett till mig och bror. Vi planerar att åka på spa en vecka.
Inget vanligt spa då, utan mormorochmorfarspa. En vecka i Skellefteå. Det ska bli så himla härligt. Äta god mat, kolla på filmer och vandra på stan med mormodern. En fika med märta ska det bli också =) Yey!
2½ vecka kvar, sen blir det minisemester. Sen vete gudarna vart lisa tar vägen.
Kanske kvar på aditro, kanske på andra jobbäventyr. Känns spännande, men lite separationsångest kommer jag nog ha. Lite kär är jag nog i mitt jobb ändå =) Iaf allt annat än de arga kunderna. men men, det är väl lite det man är till för ändå. dom får klaga av sig lite också försöker man lösa problemet :)

Nej nu ska jag lägga mig och läsa. Vill inte att hp ska ta slut, men jag kan å andra sidan inte lägga ifrån mig boken:P haha.


RSS 2.0