Update

herregud. orka skriva ner sitt liv i ord.
Men sen mitt höstlov har det inte hänt så mycket annat än att jag numera jobbar på bokningen för skistar. boka boka boka. stugor, skidskolor om vartannat. Åk med skistar i vinter! =)
Utbildningen var lång men riktigt rolig. Avslutades med en krogkväll med det underbara Uppsalafolket.

Just nu är jag inne på sista veckan i november (som alla andra ... såklart). November 07 för mig har betytt svensson-jobb. alltså mån-fred 8-17. Dagarna går fort!
Sedan börjar december och då ska det jobbad mindre. 97 timmar för att vara exakt. Mellan arbetspassen ska jag städa min lägenhet bit för bit. jag ska dessutom försöka köpa tillbaka allting jag blev av med i Sundsvall.

Dansen slutar i veckan. Nu måste jag komma på vad jag ska hitta på för träning härnäst. Jag vet ju vad jag vill, vill ju ta upp ridningen igen. Vi får se hur jag gör.
Idag var sara kändis också! tv filmade henne, snart åker hon. Jag är så glad för hennes skull, hon ska få åka iväg på sina drömmars öventyr. Men det kommer vara väldigt tomt det halvår hon är borta.
usch.

Hur ser kommande veckorna ut då? På något sätt känner jag att hela december kommer vara helt underbar.
På lördag börjar julfirandet! Då är planen att vi ska kolla på julkalendern, tända ljus, dricka whisky (enligt camilla) och baka. Vilken panglördag! Jobbfest på kvällen också, kalas! :D

nu ska det lagas lunch till i morgon.

Så gott folk! Ses! samma tid, samma plats, samma skägg!

"höstlovet" i punktform



  • Mat! Mormor och morfar har proppat oss barn fulla med diverse delikatesser. Sådan sjuk lyx att ha mat stående på bordet utan att man har gjort något åt det.
  • Sundsvall= segt tidsfördriv. Vet inte om sundsvall kommer bli en riktig stad för mig, utan mer ett ställe man mellanlandar på för att sitta och vänta på att få åka bort/hem. 6 resp 2 timmar spenderades där dessa två söndagar jag och bror var på resande fot.
  • Boda borg (eller okej... äventyrshuset hette dom nu tydligen) luktade grotta och ingrott svett men var ändå rätt roligt. vi höjde medelåldern med ett par år och mina kusiner höll igång riktigt bra! Jag veknade lite på slutet :P
  • TV! Helt fatalt galet faktiskt, jag har suttit framför tvn nästan hela veckan. Musikvideor, serier och filmer om vartannat. Väldigt väldigt avslappnande.
  • Promenader (behövdes eftersom att min kropp blir rastlös av allt tv-tittande) då jag nästan fick skaka av mig släkt för att få promenera ensam. Älskar det. Bara jag och min musik. Gjorde dock mormor nervös eftersom att jag valde att promenera så sent.
  • Möten =) Gick på stan med maria på torsdagen och rensade stan :P Åt väldigt god lunch och hade det bara allmänt trevligt. Igår träffade jag märta (som jag inte har träffat på två år ungefär) och vi åt middag och umgicks kvällen lång. Även då hann jag nog oroa mormor då jag valde att komma hem vid ett-tiden.
  • Hund! Kusinernas lilla jycke Lucas var med överallt och ingenstans, och helst samtidigt. Helt underbar hund. Han blev lite skalperad vid middagsbordet stackarn. Det kanske inte var så underbart. Bror råkade sätta sin stol på lite av Lucas päls och när Lucas sen reste sig upp stannade en liten hårtuss kvar. Så han fick en liten kal fläck på ena örat stackarn.
  • ...Nämnde jag mat?
  • Linas kvällsbok - En av de första bökerna jag köpt. Faktiskt. jag suger på att köpa böcker. Men nu ska det bli ändring. Sanna läste denna bok i bulgarien och kunde knappt lägga ner den så det tog jag som någonting positivt. Boken är bra! Lite mysko men bra :) Ungefär som filmen då. Fast iof var filmen mest bara pinsam.
  • Helosansalva. Det har varit ett jäkla smörjande på min lilla tatuering (som inte blev lika liten som jag hade tänkt mig från början) Vet inte om jag har nämnt det i min blogg, men den 23 oktober brännmärkte jag mig för livet. Creepy :p Jag är riktigt nöjd.
  • Sorg. Usch. Vår släkt blir nog aldrig som den var förut.
  • Besvikelse. hemresedagen (idag alltså) blev bara en ren och skär olycksdag. I sundsvall tar någon människa min väska av misstag. Hoppas att denna människa lämnar in den, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Väskan innehöll hela min necessär, nästan alla nya kläder, mina smycken och mina nya skor. Vill inte ens veta hur mycket den där väskan är värd. En hel del kan jag tro. Skiter i just pengarna, det är mina grejer jag har inhandlat som är så jävla surt att mista! Som sagt, hoppas hoppas att väskan kommer till rätta. Dessutom hade jag en trist vistelse i sundsvall med massa småsaker som gick åt helvete.

Camilla hämtade mig på tågstationen. härligt att få träffa henne igen! Det är sjukt vad man hinner börja sakna vännerna efter bara en vecka.
Åkte och handlade och sen bar det av hemåt. Äntligen sitter jag i min lägenhet. Snart kommer charlotte hem, längtar! Som sagt... man hinner börja sakna vännerna på väldigt kort tid. Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen och umgås med alla, i morgon börjar utbildningen och det ska faktiskt bli skönt att hoppa in i arbetslivet igen :) En vecka ledigt räcker mer än väl.



RSS 2.0