Saknad

Idag saknar jag Australien. Jag saknar värmen, ljudet av hav och doften av utland.
Jag saknar umgänget på olika hostel med olika människor från olika delar av världen. Jag saknar känslan att vakna i wicked campers - bilen, ta på mig en tröja och hoppa över till sätet och åka iväg.
Jag saknar promenaderna jag tog ensam på Bondi Beach. Jag saknar mina och Sandras upptåg och roliga äventyr.
Jag saknar designern Amos, Donna från Frasergruppen, Den snälla irländaren som lånade mig pengar i KL, irländarna jag bodde med 2 veckor i Nyah, det fantastiska gänget från kiwibussen. Och jag saknar Lauren.
Jag saknar svenskarna från Bondi och jag saknar KitKat Cookies and Cream.
Jag saknar nästan allt som har med min resa att göra.

kategorin mystiska smaker i vin

Idag köpte jag rosévin. På majoriteten av beskrivningarna inom denna genre stod det att vinet hade en fruktig smak med inslag av gräs.
va?

seriöst nya nya tag

Jag har precis bytt folkbokföringsadress. De senaste 3 åren har jag stått skriven i Mora eftersom att pappa trodde att jag då skulle få bidrag eftersom att jag pluggade i Östersund. Det fick jag inte, och varken jag eller pappa har fått fingrarna ur sedan dess. Ingen orkade byta adress. Men nu! Nu när jag har kommit tillbaka till gamla kära sverige igen kände jag att det var dax! Och i måndags fick jag ett brev där det stod att jag numera står skriven i Östersund.
Whey! Nu har jag verkligen kommit hem! Såhär hemkommen var det länge sedan jag var...
Resultat av detta då? Jo, idag fick jag en tidning som jag inte ens visste att Östersund gav ut. Den heter Nyinflyttad och skickas helt enkelt ut till de (lyckliga) människor som precis har flyttat hit. Så en sådan har jag nu läst igenom, och det var sjukt intressant! Jag kände mig som turist i min egen stad, och det gillar jag! Jag har nu en liten sammanfattning av vad som kommer hända här i år, det står lite om var man söker vård om man är sjuk och dessutom intressant fakta om Jämtlandsflaggan och Storsjöodjuret. Allt var så förbannad intressant på något vis, jag visste inte hälften av det som stod! Såg Östersund från en helt annan synvinkel.

Tänk vad lite man egentligen vet om sin egen stad.

RSS 2.0