liten text om mina ben

...dom gör ont!

I förrgår tränade jag. Detta resulterade i sega ben på jobbet igår.
Det värsta är ändå idag... jag vrider mitt ansikte av smärta om jag måste sätta mig ner. Olidligt!
Och om 45 min ska jag befinna mig på jobbet, och vara där i 9 timmar. Benen kommer vara möra efter den här dagen, I tell ya!

Hejs

Fresh start!

Min plan är att börja skriva här igen.
Väl hemma i den svenska idyllen bärjade småsaker ske igen, och eftersom att min blogg ska ta upp dessa händelser så är det väl dax att skriva lite.

En liten uppdatering bara för de nyfikna - och onyfikna - människor. Jag slutade på campingen i augusti efter en härlig sommar med universums bästa städteam! Många roliga stunder och en hel del tokigheter. Så det ska vara!
Fick en mellantvåjobb -dag innan jag började på Storsjöbadet. Jobbar där som badvärd och simlärare. Mina simskolebarn är helt crazy och helt fantastiska. Jag lär ut simtag, spolar duschar, håller i simmärkestagningar och strosar runt bassängerna för att se till att folk minsan inte hoppar mer än 2 gånger på trampolinen innan de hoppar i plurret.
jag har det bra!

En annan sak. Lägenheten. Den börjar se bebodd ut! Hylla har kommit upp, tavla har kommit upp, och snart ska jag på det nyöppnade Ica Maxi och köpa grönt! :) En lägenhet är inte en lägenhet innan något mer levande än en människa bor där. Först ville jag ha råttor eller ett marsvin... nu ska jag nöja mig med krukväxter.

Åsa och Charlotte promenerar klockan åtta varje morgon, och i morse sprattlade jag upp i tid för att följa med. Det är fantastiskt. Jag är på bra humör på morgonen om jag får börja med något kreativt och aktivt.
Så nu ska jag kasta mig in i projektet jag startade för 2 dagar sedan, nämligen målning av garderoben. Blir inte så mycket mer spännande än vitt, men det blir fint! Andra varvet, here we go!

tackar och bockar för Spotify, och skänker även ett tack till Amy Macdonald som ger mig fin musik när jag är hemma och pysslar. Tack för det.




RSS 2.0